Job openings & internships

1. Project Engineer (32-40 uur per week)

Wil jij onderdeel uitmaken van een technisch en sociaal innovatief team,een Manufacturing Solutions Partner voor producten en onderdelen uit Thermoplastisch Composieten vooruitlopend in het gebruik van duurzame en circulaire Composieten en Processen. Een organisatie die een sleutelpositie inneemt in de keten als innovatie partner voor haar internationale klanten en materiaalleveranciers? Een organisatie die een uitdaging aangaat en technisch vooraanstaande producten realiseert maar tegelijk aandacht heeft voor de persoon? Kortom, wil jij onderdeel uitmaken van het team van Cato Composites?

 

Klik hier voor de volledige vacature

Voor functie inhoudelijke informatie neem gerust contact op met Menno Hensbroek (Hoofd Projecten) door te mailen naar menno.hensbroek@cato-composites.com. Je kan hier ook je sollicitatie brief en CV naar toesturen.

 

Cato Composites B.V.

Havelandseweg 8e,

6991 GS Rheden

+31 (0) 26 84 50 350


Cato fabriek

 

2. Medewerker productie

Functiebeschrijving
Voor onze afdeling productie zijn wij op zoek naar een medewerker met affiniteit voor techniek voor de productie. In deze functie werk je enerzijds samen met je collega’s in een dagdienst of tweeploegendienst waarbij jij als op wisselende werkplekken je taken uitvoert. Cato produceert lichtgewicht en structurele zichtdelen voor aansprekende consumentenartikelen, luchtvaart en defensie. Het vakmanschap van een operator speelt een doorslaggevende rol bij de productie en levering van deze componenten uit thermoplastisch composieten. We hechten veel waarde aan een duurzame relatie met onze medewerkers. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je voert daarbij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

Werkzaamheden als medewerker/operator         

  • Bedienen van de machines in het productieproces.
  • Verantwoordelijk voor het handelen en controleren van producten volgens de voorgeschreven normen en werkinstructies.
  • Het uitvoeren en registreren van de voorgeschreven kwaliteitscontroles
  • Uitvoeren van de dagelijkse procescontroles en het vastleggen daarvan

Klik hier voor de volledige vacature

 

Meer informatie?

contactpersoon:

Cato Composites BV

Uriah Besselink - Hoofd productie

Havelandseweg 8e - 6991 GS Rheden - The Netherlands

T +31 26 8450350

M +31 6 11562563

uriah.besselink@cato-composites.com

 Cato fabriek 

 

2. Stage plaatsen

Cato Composites is door de SBB als opleider geaccrediteerd voor de MBO opleidingen technisch engineer en business administratie.

Kom je uit de omgeving en ben je op zoek naar een stageplaats op kantoor of in de ontwikkeling gaan we graag met je in gesprek.

 

 

contactpersoon:

Cato Composites BV

Uriah Besselink - Hoofd productie

Havelandseweg 8e - 6991 GS Rheden - The Netherlands

T +31 26 8450350

M +31 6 11562563

uriah.besselink@cato-composites.com