Job openings & internships

 

Project Engineer

32/40 uur - MBO+/HBO

Lijkt het je een uitdaging om componenten te ontwikkelen uit thermoplastische composieten? Lijkt het je gaaf om met technologie te werken die wordt toegepast in diverse industrieën zoals sports, aircraft interior, anti-ballistics en light weight mobility? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik hier voor verdere informatie »

 

Manufacturing Engineer 

32/40 uur - MBO+/HBO 

Vind je het interessant om productieprocessen te verbeteren, uit te breiden en te optimaliseren? Kan jij projecten leiden en wil je het technisch aanspreekpunt zijn voor partners en collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik hier voor verdere informatie »

 

Medewerker/ Operator productie

Heb jij ervaring in het bedienen van machines? (denk aan omvormpersen, robots en snijplotters) Ben jij zorgvuldig en vind je het leuk om veel verschillende producten te maken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Klik hier voor verdere informatie » 

 

Stage plaatsen

MBO/HBO/WO

Ben jij op zoek naar een stage plek? Wij bij Cato Composites zijn door de SBB als opleider geaccrediteerd voor de MBO opleidingen technisch engineer en business administratie.

Kom je uit de omgeving en ben je op zoek naar een stageplaats op kantoor of in de ontwikkeling? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Klik hier voor verdere informatie » 

 

Vakantiewerk

32/40 uur - MBO/HBO

Ben jij nog op zoek naar een leuke vakantie baan? Doe jij een studie in de richting zoals: WTB, mechatronica of automotive en wil jij ervaring opdoen in deze wereld? Kom dan in de vakantie werken bij ons!

Klik hier voor verdere informatie » 

 

Cato team Oktober 2022 2 bijgesneden