Job openings & internships

1. Manufacturing Engineer (32-40 uur per week)

Wil jij onderdeel uitmaken van een technisch team, een bedrijf die voor haar klanten een Manufacturing Solutions Partner is voor producten uit Thermoplastisch Composieten. Een organisatie die een sleutelpositie inneemt als innovatie partner voor haar internationale klanten en materiaalleveranciers? Een organisatie die aandacht heeft voor de persoon? Kortom, wil jij onderdeel uitmaken van het team van Cato Composites? Dan komen wij graag met jou in contact!

TPC manufacturing processes

 

Binnen deze functie:

 • Een sleutelrol in het optimaliseren van productieprocessen zowel mechanisch als digitaal;
 • Het machinepark en uitbreiding met hydraulische persen, robots en de snijplotter.
 • Je leidt en implementeert technische projecten voortvloeiend uit continue verbeteringen;
 • Aanspreekpunt bij storingen en opvolging van service partner(s)

Voor functie inhoudelijke informatie neem gerust contact op met Uriah Besselink (Hoofd Productie) door te mailen naar uriah.besselink@cato-composites.com. Je kan hier ook je sollicitatie brief en CV naar toesturen.

 

2. Project Engineer (32-40 uur per week)

Wil jij onderdeel uitmaken van een technisch en sociaal innovatief team, een Manufacturing Solutions Partner voor producten en onderdelen uit Thermoplastisch Composieten vooruitlopend in het gebruik van duurzame en circulaire Composieten en Processen. Een organisatie die een sleutelpositie inneemt in de keten als innovatie partner voor haar internationale klanten en materiaalleveranciers? Een organisatie die een uitdaging aangaat en technisch vooraanstaande producten realiseert maar tegelijk aandacht heeft voor de persoon? Kortom, wil jij onderdeel uitmaken van het team van Cato Composites?

 

Cato Composites Manufacturing solutions partner

 

Binnen deze functie:

 • Ontwikkelen van componenten uit thermoplastisch composiet;
 • Samenstellen en veredelen van materialen;
 • Begeleiden van DFM, FEA en opstellen product specificaties;
 • Construeren van gereedschappen en aansturen van gereedschapsmakers voor productie;
 • Product-bewerkingen met behulp van robots programmeren;
 • Initiëren en uitvoeren van verbeterprojecten en optimaliseren van processen;
 • Opstellen werkinstructies en vastleggen producten en projecten in Ridder ERP

Voor functie inhoudelijke informatie neem gerust contact op met Menno Hensbroek (Hoofd Projecten) door te mailen naar menno.hensbroek@cato-composites.com. Je kan hier ook je sollicitatie brief en CV naar toesturen.

 

3. Medewerker/ Operator productie

Cato Composites levert productieoplossingen voor producten uit thermoplastische composieten. In Rheden staat ons Manufacturing Solutions Center van waaruit de producten worden ontwikkeld en geproduceerd. Naast in huis productie ondersteunt Cato haar klanten met het opzetten van grootschalige producties. Voor ons manufacturing solutions center zijn wij opzoek naar operators die het productieproces begeleiden en zorgen dat de producten worden geproduceerd volgens de specificatie van de klant. Bij Cato werk je in een technische omgeving met veel diversiteit aan producten en materialen. Als operator ben je een vakman en trainen we je om de diverse producten en processen onder de knie te krijgen. Lijkt het je leuk om in een dergelijke omgeving te werken? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Cato partner in Thermoplastic manufacturing solutions

 

Als operator ben je inzetbaar bij alle processtappen. Van lamineren & consolideren tot en met omvormen en frezen met onze freesrobots. Werkzaamheden:

 • Bedienen van de machines (o.a. snijplotter, omvormpersen en robots)
 • Controleren van producten volgens de specificatie, na iedere processtap
 • Uitvoeren en registreren van de voorgeschreven kwaliteitscontroles
 • Na training, het instellen van machines en processen

Ben je voldoende getraind, heb je de processen onder controle en vind je het leuk om iets extra’s te doen? Dan bieden wij mogelijkheden om onze development afdeling te ondersteunen met het sampling, prototyping en testen van nieuwe producten en materialen.

Voor functie inhoudelijke informatie neem gerust contact op met Uriah Besselink (Hoofd Productie) door te mailen naar uriah.besselink@cato-composites.com. Je kan hier ook je sollicitatie brief en CV naar toesturen.

 

4. Stage plaatsen

Cato Composites is door de SBB als opleider geaccrediteerd voor de MBO opleidingen technisch engineer en business administratie.

Kom je uit de omgeving en ben je op zoek naar een stageplaats op kantoor of in de ontwikkeling gaan we graag met je in gesprek.

 

Contactpersoon:

Uriah Besselink - Hoofd productie

T +31 26 8450350

M +31 6 11562563

uriah.besselink@cato-composites.com

 

Cato Composites BV

Havelandseweg 8e - 6991 GS Rheden - The Netherlands