Operator productie

 

3. Medewerker/ Operator productie

Cato Composites levert productieoplossingen voor producten uit thermoplastische composieten. In Rheden staat ons Manufacturing Solutions Center van waaruit de producten worden ontwikkeld en geproduceerd. Naast in huis productie ondersteunt Cato haar klanten met het opzetten van grootschalige producties. Voor ons manufacturing solutions center zijn wij opzoek naar operators die het productieproces begeleiden en zorgen dat de producten worden geproduceerd volgens de specificatie van de klant. Bij Cato werk je in een technische omgeving met veel diversiteit aan producten en materialen. Als operator ben je een vakman en trainen we je om de diverse producten en processen onder de knie te krijgen. Lijkt het je leuk om in een dergelijke omgeving te werken? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Cato partner in Thermoplastic manufacturing solutions

 

Als operator ben je inzetbaar bij alle processtappen. Van lamineren & consolideren tot en met omvormen en frezen met onze freesrobots. Werkzaamheden:

  • Bedienen van de machines (o.a. snijplotter, omvormpersen en robots)
  • Controleren van producten volgens de specificatie, na iedere processtap
  • Uitvoeren en registreren van de voorgeschreven kwaliteitscontroles
  • Na training, het instellen van machines en processen

 

Ben je voldoende getraind, heb je de processen onder controle en vind je het leuk om iets extra’s te doen? Dan bieden wij mogelijkheden om onze development afdeling te ondersteunen met het sampling, prototyping en testen van nieuwe producten en materialen.

Voor functie inhoudelijke informatie neem gerust contact op met Uriah Besselink (Hoofd Productie) door te mailen naar uriah.besselink@cato-composites.com. Je kan hier ook je sollicitatie brief en CV naar toesturen.