Rheden, 15 January 2016

 

Im Memoriam Titus de Haan

We zijn diep bedroefd door het plotselinge overlijden van Titus de Haan als gevolg van een fataal ongeval op 30 december 2015 in Australië.

Titus werkte vanaf januari 2015 bij ons intern aan zijn afstudeeropdracht vanuit de Universiteit Twente, faculteit Werktuigbouwkunde. Zijn afstudeerwerk op het gebied van overmoulding van thermoplastische composieten was bijna afgerond toen hij besloot voor een korte onderbreking naar Australië te gaan. Tot onze grote spijt heeft hij de kans niet gekregen zijn goede werk en zijn studie af te ronden.

Gedurende de periode dat Titus intern bij Cato heeft gewerkt heeft hij doelgericht en met veel inzet aan zijn opdracht gewerkt. Daarnaast was hij betrokken bij het bedrijf en een dragende kracht tijdens onze verhuizing naar Rheden.

Wij wensen zijn vriendin, familie en vrienden veel sterkte en kracht toe om dit onvoorstelbare verlies te dragen. Onze gedachten zijn bij hen.

 

Cato Composite Innovations BV

Peter Boer, Joost van Lindert, Erik Froon, Emiel Tekampe, Cindy Freriks, Michel Jansen, Glenn de Vries en Nick Mientjes.